Waarom Social coaching?

Begeleiding door experten

Begeleiding door experten

Wij hebben de juiste mensen op de juiste plaats. Dat betekent dat meerdere mensen input brengen zowel in de strategie als in de uitwerking. Zo worden visuele posts opgemaakt door onze grafici, worden de teksten voorzien door een copywriter en wordt alles gecoördineerd en gestuurd door de Social Media specialist.

Training / coaching op maat

Training / coaching op maat

Onze Social Media opleidingen zijn eveneens op maat gemaakt. Concreet betekent dit dat we jou op weg zetten met specifieke tips & tricks op maat van jouw bedrijf, doelgroep en vooral ook de kanalen die je wil inzetten. Want een blog moet anders aangepakt worden dan een nieuwsbrief, en er is natuurlijk ook een verschil tussen Twitter en LinkedIn.

Kennis verwerven

Kennis verwerven

Wij hebben een uitgebreide kennis van Social Media. Maar er is meer dan dat. Naast onze expertise willen wij ook een inspiratiebron zijn voor jou. 

Kiezen voor Social coaching is kiezen voor...

In company opleiding

In company opleiding

  • Opleiding op maat
  • Specifieke tips & tricks
  • Een expert zet je op weg

Jij staat aan het roer, wij helpen mee de richting te bepalen en bieden je de juiste tools aan. Wij staan je met raad en daad bij. Wij ondersteunen je onder meer op gebied van strategie, content-creatie, content-plaatsing en rapportage.

Coaching / Begeleiding op maat

Coaching / Begeleiding op maat

  • Opleiding en workshops op maat
  • Wij zetten alles voor jou klaar
  • Een expert om op jouw vragen te antwooden
  • Voorstellen voor inhoud en timing

Wil je je Social Media zelf in handen houden, maar kun je begeleiding van een professional gebruiken? Onze experts staan je bij, geven je advies en ondersteuning, maar laten de uitvoering en uiteindelijke beslissing aan jou. Wij maken de contentkalender voor je op, geven tips voor de inhoud en timing en als je een vraag hebt kan je natuurlijk meteen bij ons terecht. De ideale tussenmaat tussen alles zelf willen doen en gebruik maken van een externe professional.

Met deze klanten werken we al samen

Maak vrijblijvende afspraak
Designed & developed by KIXX